لیسته
0

خرید 42 مدل بازی ساختنی خانه سازی و [لگو] با قیمت ارزان

5/5 - (1 امتیاز)

بازی ساختنی از دسته بازی هایی است که قطعات زیادی دارد. از کودکان تا بزرگسالان به این مدل بازی ها علاقه دارند. این دسته بازی ها، افراد را ساعت ها مشغول و سرگرم می کند و باعث حس شادی و نشاط در افراد می شود و ساعات خوشی را برای افراد رقم می زند. علاوه بر نتیجه ی بازی، این مدل بازی باعث فعالیت ذهن می شود و از آلزایمر جلوگیری می کند. بازی ساختنی در دسته بازی های فکری قرار دارد و شامل چند دسته می شود که در ادامه آن ها را توضیح می دهیم.

انواع این بازی ها در بازار کدام است ؟

بازی ساختنی در دسته بازی های فکری قرار دارد. این مدل بازی ها باعث افزایش عملکرد ذهن می شود. برای هر بازی ساختنی، گروه بندی سنی در نظر گرفته اند، که باعث افزایش مهارت ذهنی آن گروه می شود. بازی ساختنی دسته بندی های مختلفی دارد که در ادامه آن ها را بیان کرده ایم.

لِگو و بلوک های ساختمان سازی

شن بازی

مدل سازی

سازه‌‌های مغناطیسی

فواید بازی های ساختنی چیست ؟

بازی هایی با پایان باز، مثل بلوک های ساختمانی، باعث افزایش مهارت کودک شما می شود، مانند مهارت های حرکتی و حل مسئله. اگر نمی خواهید این حس به شما دست بدهد و فقط یک اسباب بازی جدید خریده باشید، بازی ساختنی مناسب است.

چرا بازی ساختنی ، از محبوب ترین اسباب بازی ها برای کودکان است ؟

امروزه اسباب بازی های متنوع و فراوانی وجود دارد که هنگام خرید باعث می شود شما گیج شوید و نتوانید انتخاب کنید. قبل از خرید اسباب بازی ساختنی، بهتر است ابتدا ویژگی های که می خواهید اسباب بازی داشته باشد را در ذهن داشته باشید، سپس یک اسباب بازی متناسب با آن ویژگی ها انتخاب کنید.

بازی ساختنی دخترانه و پسرانه

اسباب بازیی، مفید و عالی است که باعث افزایش مهارت کودک شود. اسباب بازی ساختنی نسبت به اسباب بازی های دیگر، بهتر هستند، که در ادامه دلیل آن را می گوییم.

  1. مهارت های حرکتی

چیدن، جدا کردن و کنار هم گذاشتن قطعات، باعث می شود مهارت انگشتان دست کودک تقویت شود. این حرکات باعث می شود کودک، مهارت های حرکتی را به خوبی و دقیق یاد بگیرد. البته تقویت مهارت های حرکتی دیگر، با بازی هایی با تحرک بیشتر مانند دوچرخه سواری و اسکیت و تاب بازی است.

  1. توانایی حل مسئله

یک بازی ساختنی گاهی اوقات کسل کننده است، اما مهارتی برای فرزند شما است.برای مثال کودک اگر بخواهد یک ساختمان بسازد، باید به گونه ای تعادل میان قطعات برقرار کند که ساختمان پایدار بماند. یا یاد می گیرد اشیا را در مکان مناسب خود قرار بدهد. اینگونه کودک یاد می گیرد که برای حل مشکل، فکر کند و به نتیجه برسد. این باعث تقویت مهارت خوبی در کودکان می شود.

  1. مهارت های گفتاری و اجتماعی

تقویت مهارت گفتاری و اجتماعی، در گرو بازی های ساختنی است.

این مدل بازی های ساختنی را کودکان با هم و دورهم بازی می کنند. این دورهمی، باعث مهارت ارتباطی و کلامی کودکان می شود.

این بازی ها برای کودکان علاوه بر سرگرمی، مهارت های زیادی را به آن ها اموزش می دهد. مهارتی مثل اینکه اشیا را به خوبی در دست بگیرند. این مهارت ها در سنین بالاتر بیشتر به کارشان می آید، مثل بستن بند کفش یا مسواک زدن.

در هنگام خرید بازی ساختنی به چه نکاتی توجه کنیم ؟

بسته بندی های جذاب این بازی ها باعث جذب خریدار می شود. اما گول ظاهر را نخورید. بازی را انتخاب کنید که برای فرزندتان کاربردی باشد. همچنین باعث تقویت هوش و هیجان کودک شود.

اسباب بازی، کیفیت ساخت بالایی داشته باشد. مخصوصا اگر بازی را برای کودکتان انتخاب می کنید. این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

هنگام خرید به گروه سنی اسباب بازی دقت کنید، تا انتخاب خوبی داشته باشید. برای گروه سنی پایین، قطعات اسباب بازی بزرگتر و کمتر است. برای گروه های سنی بالاتر، قطعات کوچک تر و بیشتر است.

هنگام خرید بازی ساختنی، حتما نظر کودک را بپرسید و حتما جنسیت کودک را در انتخابتان در نظر بگیرید. اسباب بازی هایی مثل هواپیما و ماشین برای پسر ها بهتر و جذاب تر است.

این مدل اسباب بازی ها جنس های متنوعی دارند؛ چوبی ، پلاستیکی و فلزی.

مثلا جنس پلاستیکی که وزن کمتری دارد، برای گروه های سنی پایین، مناسب تر است. زیرا ممکن است در حین بازی قطعه ای را پرتاب کنند. همچنین اگر وزن قطعه ها کمتر باشد، راحت می توانند با آن ها بازی کنند.

این قطعات را چون کودکان استفاده می کنند، دقت کنید لبه های آن ها تیز و خطرناک نباشد. تا میزان اسیب به حداقل برسد.

دقت کنید که رنگ آن ها بهداشتی باشد، تا اگر کودک به قطعه ای زبان زد و در دهانش کرد، آلوده نباشد و حین بازی با دست، حساسیت ندهد.

همچنین هنگام خرید بازی ساختنی دقت کنید که قطعات به راحتی بهم وصل شوند.

نظرات کاربران

  •  در صورتی که تجربه استفاده از محصولی را دارید ، برای سایر کاربران تجربه خود را به اشتراک بگذارید.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *