چراغ شارژی که با نام چراغ اضطراری نیز شناخته می شود، در صورت قطع برق، بسیار مفید است. این دستگاه در منازل، ادارات، بیمارستان ها و … کاربرد زیادی دارد، کافی است چراغ را شارژ کنید، که در زمان قطع یا نبودن برق، بتوانید آن را روشن کنید و از نور آن استفاده کنید. پیشنهاد می کنیم برخی نکات مهم و کاربردی را در رابطه با خرید این چراغ ها به خاطر داشته باشید.
آنچه در این مقاله می خوانید
چراغ اضطراری شارژی چیست ؟
چراغ اضطراری در برخی از خانه ها استفاده می شود. اما بهتر است در همه خانه ها یکی از این چراغ ها وجود داشته باشد، زیرا در مواقع قطعی برق و یا حتی در مواقع اضطراری می تواند به ما کمک زیادی کند. چراغ اضطراری برای افرادی که از تاریکی می ترسند، بسیار مفید است.
نحوه کار چراغ های شارژی چگونه است ؟
چراغ شارژی باتری دارد، به همین دلیل می توان هنگام بی برقی از آن استفاده کرد. این لامپ دارای منبع تغذیه داخلی می باشد، بنابراین در صورت داشتن برق باید آن را شارژ کنید تا در زمان قطع برق، بتوانید از آن استفاده کنید.
اکثر این چراغ ها، لامپ های LED دارند. به همین دلیل نقش موثری در زیبایی دکوراسیون دارند. می توانید چراغ اضطراری را مثل لامپ به سقف بزنید، تا با قطع برق، کل محیط به طور یکنواخت روشن شود. این دستگاه در منزل، بیمارستان، مدرسه، دانشگاه، ادارات و سایر مکان ها قابل استفاده است. بنابراین، هنگامی که برق قطع می شود، اولین چیزی که شما به دنبال آن هستید، یک چراغ اضطراری است.
نکات مهم و ضروری هنگام خرید چراغ شارژی
امروزه این چراغ ها طرح ها و مدل های مختلفی دارند، که هر کدام دارای ویژگی ها و امکاناتی هستند. به عنوان مثال مدل های سقفی این دستگاه در بین مردم بسیار محبوب است. زیرا استفاده از آن ها آسان است و ظاهر زیبایی دارند.
چراغ شارژی هوشمند، به این صورت است که به محض قطع برق، به صورت خودکار روشن می شود. این چراغ ها مدل رومیزی هم دارند. سلیقه ی شما نقش عمده ای در خرید این دستگاه دارد.
شما می توانید از این چراغ ها در هنگام سفر یا زمانی که داخل خانه نیستید و پیاده روی می کنید، استفاده کنید. بهتر است همیشه یک چراغ شارژی در ماشین باشد. بعد از شارژ چراغ، 8 تا 9 ساعت قابل استفاده است. البته این مقدار، بر اساس نوع چراغ ها و باتری استفاده شده در آن است.
بعضی از مدل های چراغ شارژی هوشمند، با نور خورشید شارژ می شوند، که این یک ویژگی بسیار مهم است زیرا اگر بیرون از خانه از این چراغ استفاده کنید و شارژ لامپ تمام شود، کافی است آن را زیر نور آفتاب بگذارید تا شارژ شود. همچنین در برخی مدل های دیگر، شرکت سازنده، کابلی را در بسته بندی محصول قرار می دهد. این کابل به پنل خورشیدی متصل است. برای ینکه بتوانید از این کابل و شارژ چراغ ها استفاده کنید، باید پنل خورشیدی بخرید.
برخی دیگر از مدل های چراغ اضطراری، کنترل از راه دور دارند، تا بتوانید به راحتی آن ها را روشن و خاموش کنید. میزان تابش نور در چراغ ها با هم تفاوت دارد. در هنگام خرید، این نکته را مد نظر بگیرید.
توجه به امکانات و ویژگی های چراغ
در هنگام خرید به مواردی که روی محصول درج شده دقت کنید که این موارد شامل: تابش، نوع باتری، قابلیت تعویض لامپ، نوع چراغ (دیواری / سقفی / LED / SMD)، توان، جنس بدنه، ارتفاع، ابعاد، ولتاژ، وزن و رنگ نور هستند. با توجه به این موارد، می توانید بهترین چراغ را بخرید.
بهترین برندهای چراغ شارژی
دی پی، ویداسی، کیانگ، اسمال سان، اکولوس، الون فایر، انرجایزر، انکر و اولایت از مارک ها باکیفیت در این زمینه هستند. پیشنهاد می کنیم انتخاب و خرید خود را از میان این برندهای شناخته شده در بازار انجام دهید.
انواع چراغ شارژی اضطراری خانگی و حرفه ای، با کیفیت بالا و قیمت مناسب، در مدل های فانوس، خورشیدی، دستی و دیواری، در لیست زیر موجود است. با توجه به امکانات مورد نیاز و بودجه ی مورد نظر، می توانید بهترین و مناسب ترین چراغ را بخرید.
نظرات کاربران