مینی فرز یک دستگاه برشی و سایشی است که زوایای تیز سنگ ها و فلزات و تیزی ابزار باغبانی را از بین می برد، می توان با آن سمباده کشید و قطعات کوچک و بزرگ آهنی را برش و سایش داد. این دستگاه دو مدل کوچک و بزرگ دارد. این وسیله، مدل کوچک شده ی مدل بزرگتر و قوی تر فرز است. مینی فرز به دلیل اینکه اندازه ای مناسب دارد، برای کارهای غیر صنعتی و خانگی استفاد می شود. در ادامه ی مقاله انواع مینی فرز را نام می بریم و نکات مهم مربوط به آن ها را به شما می گوییم.
آنچه در این مقاله می خوانید
انواع مینی فرز در بازار کدام است ؟
با در نظر گرفتن منبع تغذیه، این دستگاه فنی و کاربردی به سه دسته تقسیم بندی می شود: فرز برقی، فرز شارژی و فرز بادی که هر یک مزایا و معایبی دارند که در ادامه آن ها را توضیح می دهیم.
مینی فرز برقی: این مدل مینی فرز ها قدرت بالایی دارند، اما بهتر است بدانید که صدای زیادی تولید می کنند و به اتصال مستقیم به برق نیاز دارند.
مدل های شارژی: این دستگاه قابل شارژ شدن است. اندازه ی مناسبی دارد و حمل و نقل آن آسان است. تنها عیب این مدل این است که در حالی که قیمت بالایی دارند، اما خیلی زود شارژشان تمام می شود.
مینی فرز بادی: این مدل در مقایسه با دو مدل دیگر، درصد خرابی پایین تری دارند. اما عیب هایی نیز دارد: 1- قیمت بالایی دارد 2- به مخزن باد وابسته است.
نکات مهم و ضروری هنگام خرید مینی فرز
سرعت دستگاه، اولین موردی است که هنگام خرید مینی فرز باید در نظر بگیرید. بهتر است بدانید که ارتباط مستقیمی بین سرعت دستگاه، کیفیت و مدت زمان لازم برای انجام کار وجود دارد. این دستگاه نسبت به نوع فعالیت شما باید سرعت مناسبی داشته باشد. سرعت چرخش دیسک در مینی فرز از ۵۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ هزار است. امروزه کمپانی ها محصولاتی تولیده کرده اند که قابلیت تنظیم سرعت دارند.
اندازه دیسک و قدرت دستگاه
اندازه دیسک: اندازه دیسک یا قطر صفحه، دومین موردی است که هنگام خرید این وسیله باید در نظر بگیرید. شما باید بر اساس فعالیتی که دارید، اندازه دیسک را انتخاب کنید. یعنی اگر می خواهید یک قطعه فلز کوچک را برش یا سایش دهید، باید با دستگاهی با قطر صفحه ی کوچک این کار را انجام دهید.
راهنمای خرید سشوار صنعتی
قدرت محصول: قدرت دستگاه، نکته ی مهم دیگری است که هنگام خرید دستگاه این وسیله باید در نظر بگیرید. هر چه دستگاه قدرت بیشتری داشته باشد، زمان و سرعت انجام کار نیز بالاتر است. قدرت مینی فرز ها ۵۵۰ تا ۱۳۰۰ وات است. قدرت مدل های خانگی مینی فرز ها ۶۰۰ الی ۷۵۰ وات است. بهتر است بدانید هر چه سایز دیسک مصرفی بزرگ تر باشد، باید محصول قدرت بیشتری داشته باشد.
استارت نرم : دستگاه های مدرن و جدید، یک قابلیت جدید دارند به نام استارت نرم. استارت نرم به این صورت کار می کند که با فشار دادن دکمه خاموش و روشن، سرعت دستگاه به آرامی زیاد می شود. در این صورت به دستگاه شما شک وارد نمی شود، در نتیجه دستگاه عمر بیشتری می کند. دستگاهی که این قابلیت را داشته باشد، قیمت بالاتری در مقایسه با دیگر دستگاه ها دارد.
دسته کمکی: اگر با دستگاه فرز عادت ندارید خیلی کار کنید، محصولی بخرید که دسته کمکی داشته باشد. در این صورت در حین کار ، مسلط هستید و راحت می توانید کار خود را انجام دهید. دو مدل دسته کمکی داریم: معمولی و ضد لرزش.
نوع دسته: مینی فرز ها دو مدل دسته دارند: دسته کوتاه، دسته بلند. برای افزایش ضریب ایمنی هنگام کار با دستگاه، بهتر است دستگاه با دسته بلند انتخاب کنید. افراد که می خواهند دید بهتری داشته باشند و فاصله ی کمتری با تیغه داشته باشند ، باید دستگاه با دسته کوتاه انتخاب کنند.
بهترین مارک های مینی فرز در بازار
مینی فرز رونیکس، توسن، ادون، ماکیتا، رابین، بوش، دی سی، محک ، جاب و ماتادور از مارک های باکیفیت ایرانی و خارجی در این زمینه هستند. پیشنهاد می کنیم انتخاب و خرید خود را از میان ای برندهای شناخته شده در بازار انجام دهید.
نظرات کاربران