مایکروفر و مایکروویو یکی از بهترین و سریع ترین روش ها برای طبخ انواع غذاهاست. این روزها زمان پخت غذا، یکی از دغدغه های ماست. این امر باعث می شود بیشتر به سراغ وسایلی مانند مایکروویو برویم، که فرآیند پخت و پز را سریع تر می کند. پخت غذا با مایکروویو باعث می شود که در مدت زمان کوتاهی، مواد غذایی با کیفیت بالا داشته باشیم. زیرا پخت غذا در ماکروویو باعث می شود ویتامین های غذا حفظ شود.
غذا یکی از نیازهای اساسی انسان هاست. بنابراین، دستگاه های مرتبط با مواد غذایی به طور مداوم در حال پیشرفت و تکامل هستند. مایکروویو یکی از این وسایل است، که به شما امکان می دهد غذا را در زمان کوتاه و به راحتی گرم کنید. پیشنهاد می کنیم برخی نکات مهم و کاربردی را در رابطه با خرید این وسیله کاربردی به خاطر داشته باشید.
آنچه در این مقاله می خوانید
مایکروویو (مایکروفر) چیست ؟ چه کاربردی دارد ؟
مایکروفر و مایکروویو یکی از بهترین و سریع ترین روش ها برای طبخ انواع غذاهاست. علاوه بر وسایلی مانند اجاق گاز و یخچال، در حال حاضر مایکروویو تقریباً جایگاهی در زندگی مردم پیدا کرده است. مخصوصا در زندگی امروز، که سرعت و زمان بسیار مهم است. ما مدام در حال دویدن هستیم و زمان زیادی برای انجام بسیاری از کارهای ضروری خود نداریم. اما این بدان معنا نیست که ما باید وعده های غذایی خود را نادیده بگیریم.
به همین دلیل، ابزاری مثل مایکروویو را می خریم تا بتوانیم در مدت زمان کوتاه و به سرعت، غذای خود را آماده کنیم. استفاده از این دستگاه باعث می شود که مواد غذایی با کیفیت تر باقی بمانند و ویتامین ها و مواد معدنی در آن ها حفظ می شود.
استفاده از مایکروویو چه مزایایی دارد ؟
از آنجایی که غذا برای مدت کوتاهی در مایکروویو می ماند و گرم می شود، ویتامین های محلول در آب مانند c و B1 از بین نمی روند، زیرا این ویتامین ها فقط در حرارت بالا از بین می روند، بنابراین غذای مغذی تر و با کیفیت تری دارید.
مزیت استفاده از این دستگاه این است، که مثل بخارپز کردن است و مواد مغذی و ویتامین ها، در غذا باقی می مانند و مثل سرخ کردن نیست، که غذا بسیاری از ویتامین ها را از دست می بدهد، در نتیجه غذای سالم تری خواهید داشت. این دستگاه ها بسیار پیشرفته تر از آون توستر ها هستند.
در استفاده از مایکروفر چه نکاتی را باید بدانیم ؟
مایکروویو چگونه غذا را گرم می کند؟ خوب است بدانید زمانی که قصد طبخ غذا را دارید، باید به این نکته توجه کنید که حرارت باید به تمام قسمت های غذا به طور یکنواخت برسد. این مورد ممکن است در مایکروویو صادق نباشد و میکروب های مضر ممکن است در غذا باقی بمانند، زیرا غذا به طور یکنواخت و به درستی گرم نشده است. رسیدن گرما به غذا، بسته به عواملی مانند حجم غذا ، رطوبت موجود در آن و مواد تشکیل دهنده ی آن دارد.
بنابراین هنگامی که قصد دارید غذا را در مایکروویو طبخ یا گرم کنید، بهتر است آن را به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید. در این صورت گرما به طور یکنواخت در سراسر غذا توزیع شود. در این صورت می شود هر چیزی که قابل پخت باشد، در داخل ماکروویو پخت.
البته صفحات چرخان داخل مایکروفر به چرخش ظرف غذا در داخل دستگاه و رسیدن حرارت به تمام قسمت های آن کمک می کند. بهتر است غذا را در فواصل مختلف، مخلوط و زیر و رو کنید، تا از بابت حرارت و گرما دیدن غذا خیالتان راحت شود.
توجه داشته باشید زمانی که غذا را از فریزر خارج می کنید باید صبر کنید، تا یخ غذا آب بشود. زیرا آب اشعه های موجود در مایکروویو را راحت تر از یخ جذب می کند. اگر بعضی قسمت های غذا یخ زده باشد، مانع از رسیدن گرما به غذا می شود، که در این صورت ممکن است میکروب ها در غذا باقی بمانند.
مراقب از دستگاه
هنگامی که می خواهید مایکروویو بخرید، مطمئن شوید که با سایر لوازم موجود در آشپزخانه شما مطابقت دارد. مهمترین نکته در خرید، که باید همیشه در نظر بگیرید، کیفیت وسایل برقی است. زیرا وسایلی که کیفیت بالایی ندارند، عمر کوتاه تری دارند و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیستند.
بهترین مارک های مایکروفر در بازار کدام است ؟
برند های خوب و با کیفیت مایکروفر و مایکروویو عبارتند از: سامسونگ، ال جی، دوو، توکار، بوش، پاناسونیک، پارس خزر (مارک ایرانی) و جنرال که پیشنهاد می کنیم انتخاب و خرید خود را از میان این مارک های معروف و شناخته شده بازار انجام دهید.
معرفی مایکروفر سامسونگ مدل ME6194ST
انواع مایکروویو و مایکروفر خانگی و حرفه ای ایرانی و خارجی با کیفیت، برای شما در لیست زیر موجود است. بر اساس امکانات مورد نیاز و بودجه ی مورد نظر، می توانید بهترین ماکروویو را بخرید.
نظرات کاربران